O nama

     Rođendaonica Prugi i prijatelji djeluje u sklopu tvrtke SIMVA d.o.o. iz Čakovca, osnovane 2012.godine.

     Naša misija je da stvorimo za djecu sigurno mjesto gdje će upoznavati nove prijatelje i gdje će se moći bezbrižno igrati i razvijati svoje sposobnosti. Osim što smo prostorno uredili rođendaonicu sa najsuvremenijom opremom (labirint, stijena za penjanje, soft play kutak za najmlađe, kutak za građenje, kreativni kutak, razna igrala,…) u prostorima rođendaonice organizirat ćemo rođendanske proslave, proslave svih važnijih događaja u godini (Božić, doček Nove godine, maškare, Valentinovo, Uskrs), razne radionice za djecu, ali i radionice u kojima će moći sudjelovati i roditelji, te mnogo tematskih igraonica (npr. Domino-dan, Lego-dan, Prugi i gusari,…)

     U rođendaonici će na poslovima brige, odgoja i naobrazbe raditi djelatnici koji imaju odgovarajuću stručnu spremu i koji su u procesu stjecanja iste. Osoblje rođendaonice će stalnim radom, usavršavanjem, istraživanjem tržišta i praćenjem trendova nastojat svaki put osmisliti nove usluge (radionicu, tematiku proslave,…) koje će zadovoljiti potrebe i želje djece,a i roditelja.

Sa štovanjem,

Ana Simon

Misija, vizija i cilj

Misija rođendaonice PRUGI I PRIJATELJ je:
“Biti sigurno i zabavno mjesto u kojem djeca žele boraviti i koje zadovoljava sve dječje potrebe, te biti mjesto u kojem će roditelji s povjerenjem ostaviti svoju djecu.”
Vizija rođendaonice PRUGI I PRIJATELJ:
„Želimo pružiti djetetu priliku da bude dijete i da radi ono što mu je posao i što najbolje zna – DA SE IGRA!“

Cilj rođendaonice PRUGI I PRIJATELJ je:
“Kroz igru omogućiti djeci da zadovolje svoje potrebe za zabavom, upoznavanjem novih prijatelja, razvijanjem novih vještina i učenjem. Kroz radionice da potičemo njihovu maštu, te omogućimo djeci da razvijaju svoje talente i kreativnost, upoznaju važnost međuljudskih odnosa, upoznaju različite kulture i postanu mladi ljudi koji će nadalje svojim ponašanjem, vještinama i navikama življenja biti ponos svih nas.”

Podaci o poduzeću

Naziv poduzeća: SIMVA d.o.o.
Sjedište tvrtke: Čakovec, Bana Josipa Jelačića 22h
Matični broj: 02864916
OIB: 67181620035
Datum osnivanja poduzeća: 06.04.2012.

LOKACIJA

KONTAKT